Friday, February 10, 2006

Breaking News: Kosovo Assembly Officialy Elects Fatmir Sejdiu as the New President of Kosovo

2 comments:

Anonymous said...

Njashtu pra he ja u njevsha t'miren vetem perpara, se bashku arijme cdo gje.

heku said...

Tash abota e ka provën se nuk jemi ekstremista.

Shumë zgjedhje e mirë dhe e urtë, si i madhi.

Heku