Sunday, November 07, 2004

According to Albanian Businessman Bexhet Pacolli, kidnapped Kosovar woman in Afghanistan will be released on Monday

6 comments:

miti said...

pershendetje te perzemerta nga Hamit Neziraj...Jeni te mrekullushum dhe i gjitheaneshem ju uroj qdo te mire ne jet ty dhe familjes tauj...

muja said...

ME ZEMER JU PERSHENDES ZOTERI BEXHET JU UROJ TE GJITA TE MIRET NE JET UNE QUHEM MUJE SELIMAJ JETOJ NE PEJE PER NDRYSHE JAM NGA RRETHI I TROPOJES E I ARDHUN QE 40vjet ne PEJE PER NDRYSHE DESHTA ME JU NJOFTU NESE JENI TE INTERESUAR PER LUMIN VALBONA DHE FSHATI VALBON ATJE KAM TOK TIMEN E JAM TU PREGATIT LETRAT E JAM I INTERESUAR QE TE SHES. E JU ZOTERI NESE JENI TE INTERESUER QE TE NDERTONI NE AT VEVDMUNDENI TE ME LAJMERONI. ATJE ESHTE I SHPALLURPARK NACIONAL DHE VEND TURISTIKTOKA GJINDET ME JE HAPSIRE 500m gjate dhe gjer 200m pran lumit me gjatesi do me then kufizohem me lum (stom lumi)nese jeni te interesuar me lajmeroheni ne imejll muja_selimaj@hotmail.com menderime MUJE SELIMAJ

Anonymous said...

my wow gold buy wow power leveling cheap wow gold cheapest wow power leveling
replica replica rolex
CHEAP wow power level
BUY power leveling
CHEAPEST power leveling l

Adi said...

Find Internet Marketing resource hare Online Marketing Strategy Internet Marketing Tools Online Marketing Campaign Online Marketing Business Online Marketing System Online Business Online Home Business Online Business Tips Internet Marketing Online Online Marketing Affiliate Marketing Online Marketing Success Selling Online Free Online Marketing Online Marketing Tools Online Marketing Blog

Adi said...

Oes Tsetnoc one of the ways in which we can learn seo besides Mengembalikan Jati Diri Bangsa. By participating in the Oes Tsetnoc or Mengembalikan Jati Diri Bangsa we can improve our seo skills. To find more information about Oest Tsetnoc please visit my Oes Tsetnoc pages. And to find more information about Mengembalikan Jati Diri Bangsa please visit my Mengembalikan Jati Diri Bangsa pages. Thank you So much.
Oes Tsetnoc | Semangat Mengembalikan Jati Diri Bangsa

pharmacy reviews said...

One of the reasons why I like visiting your blog so much is because it has become a daily reference I can use in order to learn new nice stuff. It's like a curiosities box that surprises you over and over again.