Saturday, October 16, 2004

Shoferi i autobusit të nxënësve kosovarë nuk është fajtor

Shoferi i autobusit të nxënësve kosovarë nuk është fajtor për aksidentin e ndodhur në Fushë Arrëz pasi sipas hetimeve të grupit të ekspertëve të policisë rrugore dhe prokurorisë, shkak i përplasjes që solli më pas tragjedinë ka qenë shpejtësia e shoferit të "Mercedesit".

No comments: